GIS OSTRZEGA: Salmonella w kiełbasie i mięsie garmażeryjnym |ZDJĘCIA PRODUKTÓW|

Opublikowano:
Autor:

Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

WIADOMOŚCI Główny Inspektorat Sanitarny informuje, że w kilku produktach wykryto w trakcie badań zleconych przez producenta obecność bakterii Salmonella spp.

Szczegóły dotyczące produktów:

Produkt – Kiełbasa surowa metka łososiowa MAP

  • Producent – P.W. KIER Elżbieta Klimacka, Zakład Przetwórstwa Mięsnego, 86-140 Drzycim, Jastrzębie 30, weterynaryjny numer identyfikacyjny 04140203
  • Numer partii – 72
  • Data produkcji – 13.03.2019 r.
  • Data przydatności do spożycia – 03.04.2019 r.

Produkt - Mięso garmażeryjne z łopatki wieprzowej

  • Producent - P.W. KIER Elżbieta Klimacka Zakład Przetwórstwa Mięsnego, 86-140 Drzycim, Jastrzębie 30, weterynaryjny numer identyfikacyjny 04140203
  • Numer partii - 72
  • Data produkcji - 13.03.2019 r.
  • Data przydatności do spożycia - 24.03.2019 r.

Produkt – Kiełbasa surowa metka łososiowa

  • Producent – P.W. KIER Elżbieta Klimacka, Zakład Przetwórstwa Mięsnego, 86-140 Drzycim, Jastrzębie 30, weterynaryjny numer identyfikacyjny 04140203
  • Numer partii – 72
  • Data produkcji – 13.03.2019 r.
  • Data przydatności do spożycia – 27.03.2019 r.

Zalecenia dla konsumentów:

Nie należy spożywać wskazanych w komunikacie partii produktów.

 

Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

Zarejestruj się w serwisie, aby korzystać z rozszerzonych możliwości portalu m.in. czytać ekskluzywne materiały PREMIUM dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników i prowadzić dyskusję na portalowym forum i aby Twoje komentarze były wyróżnione.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE