Reklama

Dycha wciąga i przeraża

Opublikowano: sob, 9 lip 2016 10:20
Autor:

Dycha wciąga i przeraża - Zdjęcie główne
UDOSTĘPNIJ NA: UDOSTĘPNIJ NA:

Przeczytaj również:

WIADOMOŚCI Z Marcinem Grabcem, głównym organizatorem Kolbuszowskiej Dychy, czerwcowego biegu na 10 km ulicami Kolbuszowej i byłym już prezesem Tiki-Taki Kolbuszowa, rozmawia Przemysław Marut.

Zamknąłeś już wszystkie sprawy dotyczące drugiej edycji Dychy?
– Jeszcze nie. Muszę się rozliczyć ze sponsorami, ale zrobię, to zanim ta rozmowa się ukaże. Korzystając z okazji, chciałbym już teraz podziękować wszystkim, który pomogli nam w organizacji tego biegu.

Razem z Łukaszem Poborcą pracę nad tą imprezą zaczęliście już wczesną wiosną. Dlaczego zajęło wam to aż tyle czasu?
– Bo działamy tylko we dwóch. Dla porównania za Dębicką Dziesiątkę odpowiada sztab ludzi. Każdy z nich ma swoją „działkę” i tylko jej się trzyma.

No, ale wy też macie do pomocy wolontariuszy i uczniów klas mundurowych.
– Fakt, dzięki im za to. Dziękuję też jednostkom OSP oraz innym organizacjom. Nie mniej jednak wszystko ostatecznie koncentruje się na nas dwóch.

Czyli nie dajecie sobie rady?
– No właśnie, że dajemy. Żebyśmy się dobrze zrozumieli, wcale się nie żalę. Sami się na to zdecydowaliśmy, a każda z dwóch edycji Dychy pokazała, że warto. Tylko że im bliżej do imprezy…

Więcej w Korso nr 27/06.07.2016

UDOSTĘPNIJ NA: UDOSTĘPNIJ NA:
wróć na stronę główną

Zarejestruj się w serwisie, aby korzystać z rozszerzonych możliwości portalu m.in. czytać ekskluzywne materiały PREMIUM dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników i prowadzić dyskusję na portalowym forum i aby Twoje komentarze były wyróżnione.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.